Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Etiopia

Jehovah’s Witnesses, Yeka sub-city, Wereda 12;

House 161 on Kotebe Road; 1 km past Kotebe University College

ADDIS ABABA

ETIOPIA

+251 11-617-0555

+251 91-121-3489 (Handphone)

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00