Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

El Savador

Asociación de los Testigos de Jehová

Apartado 401

SAN SALVADOR

EL SALVADOR, C.A.

+503 2259-5701

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00