Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Ekuador

Sociedad de Estudiantes de la Biblia - Testigos de Jehová

P.O.Box 09-01-1334

GUAYAQUIL

EKUADOR

+593 4-371-2720

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-12.00 jeung 13.00-17.00