Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Côte d’Ivoire

Les Témoins de Jéhovah de la Côte d’Ivoire

06 BP 393

ABIDJAN 06

CÔTE D’IVOIRE

+225 2241-3606

+225 2241-8277

+225 2241-2977 (Faks)

Jam Kantor

Senén-Jumaah

07.30-12.00 jeung 13.30-17.00