Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Bangladesh

Watch Tower Bible and Tract Society

4-7-1 Nakashinden

EBINA CITY KANAGAWA-PREF

243-​0496

JEPANG

+81 46-​233-​0005

Jam Kantor

Senén-Jumaah

05.00-14.00