Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Armenia

Christian Religious Organization of Jehovah’s Witnesses in the Republic of Armenia

38 Keri Street

0028 YEREVAN

ARMENIA

+374 10 708 200

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.30-17.30