Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Amerika Serikat

Saksi-Saksi Yéhuwa

900 Red Mills Road

WALLKILL NY 12589-3223

AMERIKA SERIKAT

+1 845-744-6000

Jam Digawé

Senén-Jumaah

08:00-12:00 jeung 13:00-17:00