Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Mozambik

Testemunhas de Jeová de Moçambique

PO Box 2600

1100 MAPUTO

MOZAMBIK

+258 21-450-500

Jam Kantor

Senén-Jumaah

07.30-16.30