Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Zambia

Farm 23 A Makeni Road

Opposite Makeni Police Station

10101 LUSAKA

ZAMBIA

+260 21-1-272-062

Koordinat GPS: -15.469945, 28.178943

Tur

Senén-Jumaah

08.00-11.00 jeung 13.00-15.30

Lilana 50 menit

Kagiatan

Cabang ieu narjamahkeun bacaan Alkitab ka 14 basa daérah sarta ngirimkeunana ka 3.249 sidang jamaah Saksi-Saksi Yéhuwa di Zambia.

Unduh brosur pikeun tur.