Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Uganda

808 Lubowa Estate Road

Lubowa

KAMPALA

UGANDA

+256 20 4201100

Tur

Senén-Jumaah

08.00-11.00 jeung 13.00-16.00

Lilana 30 menit

Kagiatan

Cabang ieu narjamahkeun bacaan Alkitab ka dalapan basa daérah, nyaéta Acholi, Ateso, Lhukonzo, Luganda, Lugbara, Madi, Runyankore, jeung Rutoro.

Unduh brosur pikeun tur.