Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Trinidad jeung Tobago

The Assn of JWs of Trinidad and Tobago

Lower Rapsey St and Laxmi Lane

CUREPE

TRINIDAD JEUNG TOBAGO

+1 868-663-3392

Tur

Senén-Jumaah

08.00-11.00 jeung 13.00-16.00

Lilana 45 menit

Kagiatan

Cabang ieu ngawaskeun kagiatan pendidikan Alkitab Saksi-Saksi Yéhuwa di Trinidad & Tobago sarta Guyana.

Unduh brosur pikeun tur.