Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Thailand

78/12 Mu 2, Serithai Rd., Soi 31

Klongkum, Buengkum

Bangkok 10240

THAILAND

+66 2-375-2200

Tur

Senén-Jumaah

08.00-11.00 jeung 13.00-16.00

Lilana 1 jam

Kagiatan

Cabang ieu narjamahkeun bacaan Alkitab ka basa Thai, Lao, jeung Lahu.

Unduh brosur pikeun tur.