Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Taiwan

Watch Tower Bible and Tract Society

No. 325, Shefu Road

Xinwu District

Taoyuan City 32746

TAIWAN

+886 3-477-7999

Tur

Senén-Jumaah

08.00-11.00 jeung 13.00-16.00

Lilana 1 jam

Kagiatan

Cabang ieu narjamahkeun bacaan Alkitab ka basa Cina Mandarin (Tradisional) jeung Basa Isarat Taiwan. Cabang ieu ogé nyieun rekaman audio dina basa Amis, Bunun (Kidul), Cina Mandarin, Hakka (Taiwan), jeung Min Nan (Taiwan), sarta nyieun rekaman vidéo dina Basa Isarat Taiwan.

Unduh brosur pikeun tur.