Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Rumania

Orzari Street No. 29-31

Sector 2

RO-021552 BUCUREȘTI

RUMANIA

+40 21-302-75-00

Tur

Senén-Jumaah

08.00-10.30 jeung 13.00-15.30

Lilana 1,5 jam

Kagiatan

Cabang ieu ngawaskeun 538 sidang jamaah Saksi-Saksi Yéhuwa di Rumania sarta ngatur pikeun diayakeunana kongrés régional jeung kongrés wilayah. Cabang ieu ogé narjamahkeun bacaan Alkitab jeung nyieun vidéona dina basa Rumania, Basa Isarat Rumania, jeung Romania. Sarta, nyieun rekaman audio dina basa Rumania.

Unduh brosur pikeun tur.