Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Meksiko

Ave Jardin No. 10

Fraccionamiento El Tejocote

56265 TEXCOCO, MEX

MEKSIKO

+52 555-133-3000

+52 555-858-0100

Tur

Senén-Jumaah

08.00-11.00 jeung 13.00-16.00

Lilana 2,5 jam

Kagiatan

Cabang ieu ngawaskeun panarjamahan bacaan Alkitab ka 70 basa di Meksiko nepi ka Panama. Cabang ieu nyitak bacaan dina leuwih ti 60 basa sarta ngirimkeun bacaan dina leuwih ti 80 basa ka 10 nagri leuwih.

Unduh brosur pikeun tur.