Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Kapuloan Solomon

Lot 3142

Panatina Village

HONIARA

KAPULOAN SOLOMON

+677 22241

Tur

Senén-Jumaah

08.00-11.00 jeung 13.00-16.00

Lilana 1 jam

Kagiatan

Cabang ieu narjamahkeun bacaan Alkitab ka genep basa.

Unduh brosur pikeun tur.