Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Kanada

13893 Highway 7

GEORGETOWN, ON L7G 4S4

KANADA

+1 905-873-4100

Tur

Senén-Jumaah

08.00-10.00 jeung 13.00-15.00

Lilana 2 jam

Kagiatan

Unggal taunna cabang ieu nyitak leuwih ti 255 juta majalah jeung ngirimkeun bacaan dina kira-kira 300 basa nu beuratna leuwih ti 6.000 ton.

Unduh brosur pikeun tur.