Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Israel

Watchtower Association of Israel, RA

Shefer Street 23

6516604 TEL AVIV

ISRAEL

+972 3-5164039

Tur

Minggu-Kemis

08.00-11.00 jeung 13.00-16.00

Lilana 45 menit-1 jam

Kagiatan

Cabang ieu narjamahkeun bacaan Alkitab ka basa Ibrani jeung Basa Isarat Israel sarta ngadukung kagiatan sidang-sidang di ieu nagri.

Unduh brosur pikeun tur.