Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Fiji

19 St. Fort Street

SUVA

FIJI

+679 330-4766

Tur

Senén-Jumaah

08.00-11.00 jeung 13.00-16.00

Lilana 1 jam

Kagiatan

Cabang ieu ngawaskeun kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di Fiji, Kiribati, Nauru, Tuvalu, jeung Vanuatu. Cabang ieu ogé narjamahkeun bacaan Alkitab ka basa Bislama, Fiji, Kiribati, Nauru, Rotuma, jeung Tuvalu.

Unduh brosur pikeun tur.