Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Etiopia

Jehovah’s Witnesses, Yeka sub-city, Wereda 12;

House 161 on Kotebe Road; 1 km past Kotebe University College

ADDIS ABABA

ETHIOPIA

+251 11-617-0555

+251 91-121-3489 (handphone)

Tur

Senén-Jumaah

08.00-11.00 jeung 13.20-16.00

Lilana 1 jam

Kagiatan

Cabang ieu narjamahkeun bacaan Alkitab ka lima basa Etiopia. Ngawaskeun pendidikan Alkitab di Etiopia jeung nagri-nagri sakurilingeunana. Ngawaskeun ogé kagiatan pangwangunan Balé Karajaan.

Unduh brosur pikeun tur.