Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Denmark

Stenhusvej 28

DK-4300 HOLBAEK

DENMARK

+45 59-45-60-00

Tur

Senén-Jumaah

09.00, 10.30, 13.30, jeung 15.00

Lilana 1 jam

Kagiatan

Kantor cabang Skandinavia ngawaskeun kagiatan ti kurang leuwih 50.000 Saksi-Saksi Yéhuwa di Denmark, Greenland, Islandia, Kapuloan Faeroe, Norwegia, jeung Swedia. Kaasup ogé ngawaskeun kagiatan narjamahkeun bacaan Alkitab ka genep basa lisan jeung tilu basa isarat sarta nyieun rekaman audio jeung vidéona pikeun sababaraha basa éta.

Unduh brosur pikeun tur.