Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.

Argentina

Av. Elcano 3820 PB Chacarita

C1427BVV CDAD. AUT. DE BUENOS AIRES

ARGENTINA

+54 11-3220-5900

Koordinat GPS: -34.581015, -58.460560

Tur

Senén-Jumaah

08.30-10.30 jeung 13.30-15.30. Tur diayakeun sajam sakali.

Lilana 1,5 jam

Kagiatan

Cabang ieu ngawaskeun kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di Argentina jeung Uruguay. Narjamahkeun bacaan Alkitab ka Basa Isarat Argentina, Basa Isarat Uruguay, basa Romani (Argentina), jeung opat basa daérah nyaéta Pilagá, Quichua (Santiago del Estero), Toba, jeung Wichi.

Unduh brosur pikeun tur.