Pindah kana eusi

Katerangan ngeunaan Kantor jeung Tur

Abdi sadaya ngondang Sadérék pikeun tur ka kantor-kantor jeung tempat percitakan Saksi-Saksi Yéhuwa. Téangan alamat jeung waktu tur.