TINGALI

(Mateus 5:​16)

  1. 1. Yésus hayang urang

    Mencarkeun caang,

    Teu ngabéda-béda

    Ka kabéh jalma.

    Warta Kitab Suci

    Urang uarkeun.

    Katengtreman sajati

    Urang bagikeun.

  2. 2. Warta Karajaan

    Urang wawarkeun

    Supaya nyaangan

    Nu ngadéngékeun.

    Caang bebeneran

    Ngabingbing urang

    Mantuan jalma-jalma

    Mihak ka Huwa.

  3. 3. Kahadéan urang

    Ibarat caang;

    Kecap nu merenah

    Lir mutiara.

    Mugi lampah urang

    Nyaangan dunya

    Tur katingali éndah

    Payuneun Allah.