TINGALI

(Wahyu 14:6, 7)

  1. 1. Bebeneran Karajaan geus kaungkab,

    Rajana nu dijangjikeun bakal dongkap.

    Ku kanyaah sarta welas asih Huwa,

    Kabéh manusa dijait tina dosa.

    Pangersa-Na sangkan Putra jadi Raja

    Sarta ngawasa

    dina Karajaan Allah.

    Kumpulan leutik nu dipilih ku Huwa

    Bakal nyarengan Putra maréntah dunya.

  2. 2. Ayeuna maksud Allah geus disingkabkeun;

    Injil kasalametan geus diémbarkeun.

    Para malaikat ogé milu gumbira

    Babarengan urang ngabagikeun warta.

    Urang ngemban tugas anu istiméwa,

    Nyanggakeun puji

    jeung ngamulyakeun Yéhuwa.

    Urang ngarasa reueus jadi Saksi-Na,

    Milu ngémbarkeun Injil ka mana-mana.