TINGALI

(Mateus 16:24)

  1. 1. Ka Kristus, urang geus ditarik ku Huwa,

    Ti ayeuna jadi muridna.

    Cahaya bebeneran

    Mekarkeun iman urang,

    Ngageuing haté urang

    Ngabakti ka Pangéran.

    (REFREIN)

    Urang geus milih ngabakti ka Yéhuwa,

    Tangtu urang bungah kumawula.

  2. 2. Dina doa, urang jangji ka Yéhuwa

    Rék taat ngawula s’lawasna.

    Hayu urang uarkeun

    Bungahna ngawula Yah,

    Sarta urang émbarkeun

    Nami tur K’rajaan Yah.

    (REFREIN)

    Urang geus milih ngabakti ka Yéhuwa,

    Tangtu urang bungah kumawula.