TINGALI

(1 Tesalonika 5:​18)

  1. 1. Nuhun Yéhuwa kana bebeneran,

    Nyaangan hirup abdi sadaya.

    Nuhun kana hak istiméwa doa,

    Tiasa t’rus ngadeuheus ka Ama.

  2. 2. Nuhun Yéhuwa tos ngutus Sang Putra,

    Iman anjeunna nalukkeun dunya.

    Nuhun abdi atos ditangtayungan,

    Ikrar tiasa abdi tedunan.

  3. 3. Nuhun Yéhuwa pikeun kahormatan

    Mashurkeun Huwa tur bebeneran.

    Nuhun kana berkah K’rajaan Ama,

    Kasangsaraan sirna s’lawasna.