TINGALI

(Rum 7:14-25)

  1. 1. Urang nyaah ka Allah Yéhuwa,

    Tapi hawa napsu mawa masalah.

    Urang butuh kadali diri

    Nu dihasilkeun ku roh suci.

  2. 2. Urang ngalawan gogoda Sétan,

    Hukum dosa meulit ka diri urang,

    Tapi Firman Huwa nyarengan,

    Urang bisa kuat tur meunang.

  3. 3. Ucap jeung lampah kudu dijaga

    Sangkan nami Allah henteu dicela.

    Urang hayang terus miboga

    Kadali diri salawasna.