TINGALI

(1 Petrus 1:​22)

  1. 1. Kanyaah téh sipat Allah

    Anu kacida pentingna,

    Nu kudu urang piboga

    Sangkan kamanah Yah.

    Kanyaah ti jero haté

    Teu bakal mentingkeun manéh,

    Tapi nyaah enya-enya

    Ka dulur saiman.

    Mun batur kasusahan,

    Urang siap méré bantuan,

    Jadi sobat sajati

    Nu sahaté sapikir.

    Yésus masihan tuladan

    Sangkan urang bisa paham

    Asih Huwa nu pohara.

    Conto welas asih Yah,

    Sing iklas mikanyaah.