TINGALI

(1 Yohanes 4:​7, 8)

  1. 1. Allah téh sipatna asih,

    Tuladan keur sadaya.

    Hayu témbongkeun kaasih

    Ka Allah jeung sasama.

    Yésus masihan tuladan,

    Nyaah ka jalma-jalma.

    Lamun nyonto asih Yésus,

    Tangtu hirup sugema.

  2. 2. Asih Yah ngajurung urang

    Mikanyaah nu lian.

    Najan éta téh teu gampang,

    Huwa bakal nulungan.

    Kanyaah mah teu sirikan,

    Sabar taya pegatna.

    Pikanyaah dulur urang,

    Pék rasakeun bungahna.

  3. 3. Piceun tina haté urang

    Kakeuheul tur amarah.

    Allah bakal nungtun urang

    Mikanyaah s’lawasna.

    Hayu nyonto asih Allah,

    Ku sagemblengna haté.

    Asih ka Yah jeung sasama,

    Éta asih sajati.