Pindah kana eusi

Pindah kana daptar eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

WARTA HADÉ—ÉDISI PALAJARAN Juli 2018

Bahan palajaran pikeun 3-30 Séptémber 2018.

Sadérék Hayang Diaku ku Saha?

Urang diajar naon tina cara hamba Yéhuwa nu satia diaku ku Mantenna?

Naha Sadérék Terus Gumantung ka Yéhuwa?

Urang bisa diajar tina kasalahan Musa nu sérius.

”Saha anu Mihak ka PANGERAN?”

Tina kisah Kain, Suléman, Musa, jeung Harun, urang nyaho yén mihak ka Yéhuwa téh bijaksana.

Urang Milik Yéhuwa

Kumaha carana urang nganuhunkeun ka Yéhuwa lantaran bisa nyobat jeung Mantenna?

Sing Karunyaan ka Kabéh Jalma

Pék conto sipat karunyaan Yéhuwa ku cara merhatikeun pangabutuh jeung masalah batur, tuluy tulungan maranéhna.

Pananya ti Nu Maca

Naha pasangan nu can kawin geus ngalakukeun dosa gedé lamun maranéhna sapeupeuting babarengan bari jeung euweuh alesan nu jelas?