Pindah kana eusi

Pindah kana daptar eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

WARTA HADÉ—ÉDISI PALAJARAN Juli 2017

Bahan palajaran pikeun 28 Agustus nepi ka 24 Séptémber 2017.

Néangan Harta nu Sajati

Kumaha harta banda Sadérék bisa dipaké keur nguatkeun sosobatan jeung Yéhuwa?

”Milu Ceurik ka nu Ceurik”

Kumaha nu keur sedih bisa meunang panglilipur sanggeus kaleungitan jalma nu dipikaasih? Kumaha urang bisa mantuan maranéhna?

Alesan-Alesan Urang Muji Yah

Jabur 147 ngingetkeun urang kana sagala hal nu ngageuing urang pikeun muji jeung nganuhunkeun ka Nu Nyipta.

”Mugia . . . Sagala Rancangan Anjeun Sing Dilangsarkeun”

Budak ngora kudu mutuskeun naon cita-citana. Éta téh bisa jadi matak sieun, tapi Yéhuwa bakal ngaberkahan saha waé nu néangan naséhat Mantenna.

Pananya ti Nu Maca

Naha urang Kristen meunang boga senjata, saperti péstol atawa bedil, pikeun nyalindungan dirina ti jalma séjén?

Ngéléhkeun Musuh Pipikiran

Sétan nyerang urang maké propaganda. Kumaha cara ngalawanna?