• Kawih 59 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Urang Diciptakeun Sacara Istiméwa”: (10 men.)

    • Jab 139:14—Ngalenyepan padamelan Yéhuwa ningkat-keun pangajén urang ka Mantenna (w07-IN 15/6 21 ¶1-4)

    • Jab 139:15, 16—Gén jeung sél-sél urang ngabukti-keun kawasa jeung hikmat Yéhuwa (w07-IN 15/6 22-23 ¶7-11)

    • Jab 139:17, 18—Nu ngabédakeun manusa ti ciptaan séjénna nyaéta kasanggupan ngagunakeun basa jeung pikiran (w07-IN 15/6 23 ¶12-13; w06-IN 1/9 16 ¶7)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Jab 136:15—Dina ayat ieu, aya katerangan naon ngeunaan budalna bangsa Israil? (it-1-IN 653 ¶2)

    • Jab 141:5—Dina ayat ieu, Raja Daud paham kana hal naon? (w15-IN 15/4 30 ¶9)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Jab 139:1-24

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) T-34 3-4

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) T-36 3-4—Ondang ka pasamoan.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) fg pal. 8 ¶8—Bantu nu diajar Alkitab pikeun nerapkeun palajaranana.

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 57

  • Nyingkahan Kabiasaan Goréng Waktu Mandu Palajaran Alkitab”: (15 men.) Sanggeus ngabahas artikelna, setél jeung diskusikeun vidéo dua bagian nu némbongkeun cara ngajar nu goréng jeung nu hadé, maké buku Diajar Kitab Suci kaca 30, paragrap 7. Bari nongton vidéona, hadirin bisa bari nuturkeun tina bukuna masing-masing. Ingetkeun siswa-siswa nu meunang tugas dina bagian Ngupayakeun Diri dina Ngawawar pikeun nyingkahan kabiasaan-kabiasaan nu goréng sangkan teu ngaleuwihan waktu nu geus ditangtukeun.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) yc pal. 9-10

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 137 jeung Doa