• Kawih 33 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Pitulung Kaula Datangna ti Yéhuwa”: (10 men.)

    • Jab 121:1, 2—Lantaran Yéhuwa nu nyiptakeun sagalana, urang bisa percaya ka Mantenna (w04-IN 15/12 12 ¶3)

    • Jab 121:3, 4—Yéhuwa merhatikeun pangabutuh hamba-hamba-Na (w04-IN 15/12 12 ¶4)

    • Jab 121:5-8—Yéhuwa satia nyalindungan umat-Na (w04- IN 15/12 13 ¶5-7)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Jab 123:2—Naon maksud ibarat dina ayat ieu? (w06-IN 1/9 15 ¶3)

    • Jab 133:1-3—Naon palajaran tina jabur ieu? (w06-IN 1/9 16 ¶2)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Jab 127:1–129:8

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) T-34 1-2 —Nyanghareupan jalma nu ambek.

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) T-36 1-2 —Ondang ka pasamoan.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) fg pal. 8 ¶6—Bantu nu diajar Alkitab pikeun nerapkeun palajaranana.

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 114

  • Yehuwa Banyak Membantu Saya: (15 men.) Setél vidéo Yehuwa Banyak Membantu Sayati jw.org/id. (Tingali MENGENAI KAMI > KEGIATAN.) Bahas pananya-pananya ieu: Kumaha Yéhuwa ngabantu Crystal, jeung kumaha éta nyumangetan manéhna? Naon nu dilakukeun ku manéhna waktu kawalahan ku parasaan négatip? Kumaha pangalaman Crystal ngabantu Sadérék?

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) yc pal. 7-8

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 43 jeung Doa