• Kawih 106 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Palajaran ti Néhémia”: (10 men.)

    • Neh 13:4-9—Tolak campur gaul nu goréng (w13-IN 15/8 4 ¶5-8)

    • Neh 13:15-21—Utamakeun hal-hal rohani (w13-IN 15/8 5-6 ¶13-15)

    • Neh 13:23-27—Jaga jati diri Sadérék (w13-IN 15/8 6-7 ¶16-18)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Neh 12:31—Naon pangaruh ayana dua kelompok juru kawih? (it-2-IN 177 ¶2)

    • Neh 13:31b—Naon paménta Néhémia ka Yéhuwa? (w11-IN 1/2 14 ¶3-5)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: Neh 12:1-26 (4 men. atawa kurang)

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) Tawarkeun ondangan Pangéling-ngéling, sanajan minatna leutik.

  • Ngawawar: (4 men. atawa kurang) Tawarkeun ondangan Pangéling-ngéling ka jalma nu bener-bener minat. Jieun dasar pikeun ngadatangan deui.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) Jelaskeun ka nu diajar Alkitab alesan urang ngarayakeun Pangéling-ngéling maké buku Warta Pikabungaheun palajaran 4, pananya 3 jeung 4. Tawarkeun bantuan sangkan manéhna bisa datang.

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 5

  • Ondang Jalma-Jalma di Daérah Sadérék ka Acara Pangéling-Ngéling!”: (15 men.) Diskusi. Jelaskeun kumaha sidang bakal ngabagikeun ondangan di sakabéh daérahna. Waktu ngabahas ”Urutanana”, setél vidéo Pangéling-ngéling. Sumangetan sadérék-sadérék di sidang supaya milu kampanyeu ieu jeung mupuk minat jalma-jalma nu dipanggihan. Ragakeun cara ngondangna.

  • Palajaran Alkitab Sidang: gf pal. 5 (30 men.)

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 19 jeung Doa