TINGALI

9:24-27, NW

”70 MINGGU” (490 TAUN)

  • ”7 MINGGU” (49 TAUN)

    455 ”Parentah pikeun . . . ngawangun deui Yerusalem”

    406 Yérusalém diwangun deui

  • ”62 MINGGU” (434 TAUN)

  • ”HIJI MINGGU” (7 TAUN)

    29 Mésias datang

    33 Mésias ”dipaéhan”

    36 Ahir ”70 minggu”