• Kawih 18 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Yéhuwa Resep kana Kanyaah nu Teu Laas, Naha Sadérék Boga?”: (10 men.)

    • [Setél vidéo Panganteur Buku Hosea.]

    • Hos 6:4, 5—Yéhuwa kuciwa sabab kanyaah urang Israil laas (w10-IN 15/8 25 ¶18)

    • Hos 6:6—Yéhuwa bungah lamun kanyaah urang teu laas (w07-IN 15/9 16 ¶8; w07-IN 15/6 27 ¶7)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Hos 1:7—Iraha urang Yuda dipikawelas jeung disalametkeun ku Yéhuwa? (w07-IN 15/9 14 ¶7)

    • Hos 2:18—Kumaha ayat ieu enggeus jeung bakal kalaksana? (w05-IN 15/11 20 ¶16; g05-IN 8/9 12 ¶2)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Hos 7:1-16

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) 1Yoh 5:3—Ngajarkeun Bebeneran. Ondang ka pasamoan.

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) Pam 30:11-14; Yes 48:17, 18—Ngajarkeun Bebeneran. Tunjukkeun situs jw.org. (Tingali mwb16.08 8 ¶2.)

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) Kasih Allah kaca lv-IN alm. 12-13 ¶16-18—Témbongkeun carana ngageuing haté palajar Alkitab.

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 124

  • Pangabutuh Sidang Urang: (15 men.) Hutbah ku kokolot sidang. Bahas ayat-ayat nu aya dina Menara Pengawal 15 November 2015, alm. 14 salila lima menit, terus setél vidéo Cara Memberi Sumbangan Secara Elektronik. Geus kitu, tunjukkeun kaca ”Cara Menyumbang untuk Pekerjaan Sedunia” dina jw.org, jelaskeun ngeunaan pilihan sumbangan éléktronik nu aya di nagri urang.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) bhs psl. 12 kasimpulan

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 48 jeung Doa