• Kawih 88 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Budak teh Papatahan Kumaha Kuduna Hirup”: (10 men.)

    • Sil 22:6; 23:24, 25—Barudak nu dididik maké prinsip-prinsip Alkitab bakal jadi jalma déwasa nu bagja, sugema, jeung bisa diandelkeun (w08-IN 1/4 16; w07-IN 1/6 31)

    • Sil 22:15; 23:13, 14—Dina kulawarga, ”diteunggeul [ku iteuk]” téh ngaibaratkeun sagala rupa disiplin (w97-IN 15/10 32; it-2-IN 1067 ¶3)

    • Sil 23:22—Budak nu geus déwasa bisa meunang mangpaat tina hikmat kolotna (w04-IN 15/6 14 ¶1-3; w00-IN 15/6 20 ¶13)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Sil 24:16—Kumaha ayat ieu nguatkeun urang sangkan tetep tabah dina ngalakonan kahirupan? (w13-IN 15/3 4-5 ¶5-8)

    • Sil 24:27—Naon palajaran tina ayat ieu? (w09-IN 15/10 12 ¶1)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Sil 22:1-21

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 101

  • Naha Sadérék Ngagunakeun Kartu JW.ORG?”: (15 men.) Diskusi. Setél vidéo conto kecap panganteur jeung diskusikeun hal-hal pentingna. Anjurkeun pawarta pikeun mawa sababaraha kartu JW.ORG ka mana-mana.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) bhs psl. 1 kasimpulan

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 1 jeung Doa