Papakon-papakon Yéhuwa bisa ngajaga urang. Sangkan meunang mangpaat, urang kudu nuliskeunana dina haté urang. (Sil 7:3) Lamun aya hamba Yéhuwa nu teu ngajaga haténa, manéhna bakal babari kajiret ku tipuan Sétan nu samar jeung licik. Siloka pasal 7 nyaritakeun ngeunaan budak ngora nu kajiret ku kahayang haténa. Naon hikmahna keur urang?

  • Pikeun ngajauhkeun urang ti Yéhuwa, Sétan ngamangpaatkeun pancaindra urang sangkan urang ngalakukeun hal nu salah

  • Hikmat jeung pangarti ngabantu urang ningali balukar tina putusan nu salah tur ngajauhan hal-hal nu ngaruksak sosobatan urang jeung Yéhuwa