• Kawih 144 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Geura Datang ka PANGERAN Sangkan Rahayu”: (10 men.)

    • [Setél vidéo Panganteur Buku Amos.]

    • Amos 5:4, 6—Urang kudu wanoh ka Yéhuwa jeung ngalakukeun pangersa-Na (w04-IN 15/11 24 ¶20)

    • Amos 5:14, 15—Urang kudu narima sarta mikaresep papakon Yéhuwa ngeunaan nu bener jeung nu jahat (jd-IN 90-91 ¶16-17)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Amos 2:12—Tina ayat ieu, naon palajaranana keur urang? (w07-IN 1/10 14 ¶8)

    • Amos 8:1, 2—Naon nu dimaksud ku ”bubuahan sakaranjang”? (w07-IN 1/10 14 ¶6)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Amos 4:1-13

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Nyiapkeun Kecap Panganteur Bulan Ieu: (15 men.) Diskusi dumasar kana ”Conto Kecap Panganteur”. Setél unggal vidéo kecap panganteur, terus diskusikeun hal-hal pentingna.

KAHIRUPAN KRISTEN