• Kawih 42 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Diajar tina Kasalahan Sadérék”: (10 men.)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Oba 10—Kumaha Édom ”dibasmi .  .  .  sapapanjangna”? (w07-IN 1/11 13 ¶5)

    • Oba 12—Urang diajar naon tina hukuman Allah ka Édom? (jd-IN 112 ¶4-5)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Yun 3:1-10

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN