• Kawih 86 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Ciri-Ciri Istri nu Binangkit dina Alkitab”: (10 men.)

    • Sil 31:10-12—Manéhna bisa dipercaya (w15-IN 15/1 20 ¶10; w00-IN 1/2 31 ¶2; it-1-IN 1073)

    • Sil 31:13-27—Manéhna getol digawé (w00-IN 1/2 31 ¶3-4)

    • Sil 31:28-31—Manéhna layak dipuji lantaran ngutama-keun hal-hal rohani (w15-IN 15/1 19 ¶8; w00-IN 1/2 31 ¶5, 8)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Sil 27:12—Kumaha urang bisa némbongkeun kabijaksanaan waktu milih hiburan? (w15-IN 1/7 8 ¶3)

    • Sil 27:21—Kumaha hiji jalma bisa ’dicoba ku pamuji’? (w11-IN 1/8 29 ¶2; w06-IN 15/9 19 ¶11)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Sil 29:11–30:4

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Nyiapkeun Kecap Panganteur Bulan Ieu: (15 men.) Diskusi. Setél unggal vidéo conto kecap panganteur, terus diskusikeun hal-hal pentingna. Anjurkeun pawarta supaya nyieun kecap panganteurna sorangan.

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 89

  • Salakina Jadi Kawentar”: (5 men.) Hutbah ku kokolot sidang.

  • Pangabutuh Sidang Urang: (10 men.) Atawa, ngabahas palajaran nu bisa diterapkeun tina Buku Tahunan. (yb16-IN 40-41)

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) bhs psl. 2 ¶1-9, catetan ahir 2

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 37 jeung Doa