Naon tuladan alus ti mojang Sulam?

2:7; 4:12

  • Manéhna ngadagoan cinta sajatina

  • Manéhna embung kapangaruhan ku batur sangkan langsung bogoh ka saha waé nu ngadeukeutan

  • Manéhna rendah haté, basajan, jeung murni

  • Cintana teu bisa dibeuli ku emas atawa pujian

Tanya ka diri sorangan:

’Sipat naon nu bisa kuring conto ti mojang Sulam?’