• Kawih 106 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Tuladan nu Alus ti Mojang Sulam”: (10 men.)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Kid 2:1—Mojang Sulam téh geulis lantaran boga sipat naon? (w15-IN 15/1 31 ¶13)

    • Kid 8:6—Ku naon cinta sajati téh lir ”muntabna seuneu” Yéhuwa? (w15-IN 15/1 29 ¶3; w06-IN 15/11 20 ¶7)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Kid 2:1-17

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) bhs—Gunakeun vidéo Naon Margina Peryogi Nalungtik Alkitab? pikeun ngenalkeun buku ieu. (Catetan: Dina pintonan, vidéona ulah disetél.)

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) bhs—Ondang ka pasamoan.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) bhs 31 ¶8-9

KAHIRUPAN KRISTEN