• Kawih 41 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Meungpeung Keur Ngora, Kudu Eling ka Anu Nyipta Maraneh”: (10 men.)

    • Pan 12:1—Barudak ngora kudu ngagunakeun waktu jeung tanagana pikeun ngawula ka Allah (w14-IN 15/1 18 ¶3; 22 ¶1)

    • Pan 12:2-7—Barudak ngora can nyanghareupan ”umur anu matak ripuh” nu dialaman ku nu geus kolot (w08-IN 15/11 23 ¶2; w06-IN 1/11 16 ¶8)

    • Pan 12:13, 14—Ngawula ka Yéhuwa téh cara panghadéna sangkan kahirupan urang nyugemakeun (w11-IN 1/11 21 ¶1-6)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Pan 10:1—Kumaha ”ku kagejulan anu teu pira, tarekah ti nu pangpinterna ge bisa gagal”? (w06-IN 1/11 16 ¶4)

    • Pan 11:7, 8—Naon maksudna ”alus bisa ngararasakeun genahna beurang nu caang” téh? (w06-IN 1/11 15 ¶6)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Pan 10:12–11:10

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) 2Tim 3:1-5 —Ngajarkeun Bebeneran.

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) Yes 44:27–45:2—Ngajarkeun Bebeneran.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) bhs 26 ¶18-20—Ondang nu diajar Alkitab ka pasamoan.

KAHIRUPAN KRISTEN