• Kawih 13 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Mujijat Yésus nu Mimiti”: (10 men.)

    • [Setél vidéo Panganteur Buku Yohanes.]

    • Yoh 2:1-3—Dina pésta kawin, aya kajadian nu bisa nyieun pangantén éraeun (w15-IN 15/6 4 ¶3)

    • Yoh 2:4-11—Mujijat nu dilakukeun ku Yésus nguatkeun iman murid-muridna (jy-IN 41 ¶6)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • Yoh 1:1, NW—Ku naon urang bisa nyimpulkeun yén ”Firman” nu dimaksud ku Yohanes téh lain Allah nu Mahakawasa? (catetan nwtsty-E)

    • Yoh 1:29—Ku naon Yohanes Juru Baptis nyebut Yésus ”Anak Domba Allah”? (catetan nwtsty-E)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Yoh 1:1-18

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 38

  • Pangabutuh Sidang Urang: (8 men.)

  • Kagiatan Organisasi: (7 men.) Setél vidéo Kagiatan Organisasi pikeun bulan Séptémber.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) jy-IN bab 35 ¶12-19

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 121 jeung Doa