4:6-26, 39-41

Kumaha carana Yésus méré kasaksian teu resmi?

  • 4:7—Yésus teu langsung ngomongkeun Karajaan Allah atawa ngenalkeun diri sabagé Mésias, tapi anjeunna ngamimitian ngobrol ku ménta cai inum

  • 4:9—Yésus teu goréng sangka sanajan awéwé Samaria éta asalna ti bangsa séjén

  • 4:9, 12—Waktu éta awéwé ngomongkeun hal nu matak piributeun, Yésus teu kapancing, anjeunna tetep ngabahas hal nu rék ditepikeun.​—cf-IN 77 ¶3

  • 4:10—Yésus ngamimitian obrolan ku nyaritakeun misil ngeunaan kagiatan sapopoé éta awéwé

  • 4:16-19—Sanajan éta awéwé hirup rucah, Yésus tetep ngahargaan manéhna

Kumaha kisah ieu ngajarkeun pentingna méré kasaksian teu resmi?