• Kawih 27 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Misil ngeunaan Gandum jeung Eurih”: (10 men.)

    • Mat 13:24-26—Saurang jelema nebarkeun bibit hadé di lahanna, terus musuhna nyebarkeun bibit eurih dina éta lahan (w13-IN 15/7 9-10 ¶2-3)

    • Mat 13:27-29—Gandum jeung eurih tumuwuh bareng nepi ka usum panén (w13-IN 15/7 10 ¶4)

    • Mat 13:30—Dina usum panén, mimitina pagawé-pagawé nyabutan eurih, terus ngumpulkeun gandum (w13-IN 15/7 12 ¶10-12)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Mat 12:20—Kumaha urang bisa nyonto welas asih Yésus? (catetan nwtsty-E pikeun Mat 12:20: ”lampu anu geus kakalincesan”)

    • Mat 13:25—Naha bener yén di jaman baheula mémang aya nu sok nyebarkeun bibit eurih dina lahan batur? (w16.10-IN 32)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Mat 12:1-21

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Vidéo Ngawawar: (4 men.) Setél jeung bahas vidéona.

  • Ngadatangan nu Kahiji: (3 men. atawa kurang) Gunakeun conto bahasan.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) bhs 22-23 ¶10-12

KAHIRUPAN KRISTEN