• Kawih 121 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Ulah Nyababkeun Batur jeung Diri Sorangan Pecat Iman”: (10 men.)

    • Mat 18:6, 7—Urang teu meunang nyababkeun batur pecat iman (catetan nwtsty-E pikeun Mat 18:6, 7: ”batu panggilingan anu gede”, ”gogoda nu ngalantarankeun pecat iman” jeung media nwtsty-E pikeun ”Batu Panggilingan”, ”Batu Panggilingan Luhur jeung Handap”)

    • Mat 18:8, 9—Urang kudu nyingkahan sagala nu bisa nyababkeun diri sorangan pecat iman (catetan nwtsty-E pikeun Mat 18:19: ”naraka” jeung daptar istilah, ”Gehena”)

    • Mat 18:10—Yéhuwa nyaho lamun urang geus nyababkeun batur pecat iman (catetan nwtsty-E pikeun Mat 18:10: ”di payuneun Rama Kami”; w10-IN 1/11 16)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Mat 18:21, 22—Sabaraha kali urang kudu daék ngahampura batur? (catetan nwtsty-E pikeun Mat 18:22: ”tujuh puluh kali tujuh kali”)

    • Mat 19:7—Naon tujuan ti ”surat talak”? (catetan nwtsty-E pikeun Mat 19:7: ”surat talak” jeung media nwtsty-E pikeun ”Surat Talak”)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Mat 18:18-35

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngadatangan nu Kadua: (3 men. atawa kurang) Gunakeun conto bahasan.

  • Ngadatangan nu Katilu: (3 men. atawa kurang) Pilih ayatna sorangan, terus tawarkeun publikasi pikeun diajar Alkitab.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) bhs 26 ¶18-20—Témbongkeun carana ngageuing haté palajar Alkitab.

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 90

  • Jangan Jadi Sandungan bagi Orang Lain (2 Kor 6:3): (9 men.) Setél vidéona.

  • Ngabagikeun Ondangan Pangéling-ngéling Dimimitian Tanggal 3 Maret: (6 men.) Hutbah dumasar kana Jurnal Pasamoan Kagiatan jeung Kahirupan bulan Pébruari 2016, “Ondang Jalma-Jalma di Daérah Sadérék ka Acara Pangéling-Ngéling!“. Bagikeun ondangan Pangéling-ngéling ka kabéh hadirin, terus bahas eusina. Ingetkeun yén hutbah istiméwa nu judulna ”Saha Sabenerna Nabi Isa téh?” bakal dimimitian ti tanggal 19 Maret 2018. Jadi, hadirin bakal leuwih siap pikeun acara Pangéling-ngéling. Jelaskeun rencana pikeun ngabagikeun ondangan di daérah sidang.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) jy-IN psl. 10, kotak ”Perjalanan yang Menyenangkan”

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 133 jeung Doa