• Kawih 88 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Terus Latih Haté Sanubari Sadérék”: (10 men.)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • Rum 3:4—Kumaha urang ngabuktikeun yén ”Allah mah tetep tigin”? (w08-IN 15/6 30 ¶5)

    • Rum 3:24, 25—Kumaha tebusan nu dibayar ku Kristus Yésus bisa nutupan dosa manusa ”di jaman-jaman anu geus kaliwat”? (w08-IN 15/6 29 ¶6)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Rum 1:1-17 (th palajaran 10)

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN